Ensimmäinen työ sitten tämän blogin aloittamisen on nyt valmis! Kiirehdin aamulla että sain laitettua hapsut potterihuiviin jotta sain sen tänään kaulaan kun oli Halloween. En lähes uskonut että saisin sen valmiiksi ajoissa, tähtäsin valmistumista siihen että saisin pidettyä sitä tänään ja sitten se onnistuikin. Tosin jouduin jättämään bussille lähdön viimetinkaan.

Pituutta huiville tuli n.272 senttiä hapsujen kanssa. Ohjeen pituus oli jotain 214 cm viidellätoista raitaryhmätoistolla mutta tein 17 koska halusin huivista piiitkän. Kun kietaisen sen kaulan ympäri se ulottuu polviin asti. Kuvia tulee kun saan otettua eli kun saan käytettyä digikameraa.

Huivi olikin tänään tarpeen, se lämmitti mukavasti. Kun lähdin aamulla yliopistolle satoi vielä aivan mukavasti lunta mutta kun menin yliopistolla kirjastoon lukemaan lumesta oli tullut jo raskasta ja kosteaa. Kun menin Japanin tunnille satoikin sitten jo räntää/vettä ja kaduilla oli loskaa. Ihanaa. Jalkani kastuivat pahanpäiväisesti kun menin kirjaston kautta bussipysäkille, kengät märkinä ja jalat kstuneina puolisääreen asti. Kotona otin lämpimän suihkun ja käperryin syomään pikanuudeleita. Mmmh..

Aion muuttaa. Vuokra on taas nousemassa, kirjat vyöryvät yli, asunto on liian pieni ja kaukana yliopistolta, en jaksa enää maksaa kalustevuokraa ja haluan vaihteeksi asua ihan oikeasti yksin. Kämppistä en näe yleensä kuin parina päivänä viikossa, mutta haluan silti asua ihan yksin.

Olen harkinnut ylioppilaskylää tai jotain hieman kauempaa. Asun Turussa ja ylioppilastalo on aivan yliopiston kyljessä, äitini mielestä sinne muutto olisi hyvä idea. Hän ainakin viihtyi asuessaan siellä 70-luvulla. No, ainakin huoneet ovat isompia kuin nyt, en vain haluaisi kerroskeittiötä.. Täytyy miettiä, käyn asukastoimistolla tällä viikolla tai ensi viikolla. Asun nytkin Turun ylioppilaskyläsäätiön asunnossa mutta se on kuuden kilometrin päässä yliopistolta ja haluan lähemmäs. En myöskään oikein enää viihdy täällä. Voisin kyllä ehkä harkita jonkintyylistä kimppa-asumista, täytyy miettiä vähän.

Nyt täytyy yrittää lukea Rooman historiaa perjantaista latinan tenttiä varten! Olen vasta sivulla 60-jotain, ja monistepinkka on yli kolmesataasivuinen!