Pitäisi vähän katsoa mihin käsiään huitoo kun on väsynyt. En itse katsonut ja pudotin puolitäyden viilipurkin pitkin potterhuiviani, olkalaukkua, reppua, mattoa ja oikeaa kättäni. Huiville ei onneksi mennyt paljon, sain pyyhittyä helposti pois. Myös laukuista lähti ja mattoonkin se, mikä ei lähtenyt, kyllä kuivuu.. Olen kauhean epäsiisti ihminen...

Potter-huivia olen kutonut jo lähes puolet, en oikein tiedä kuinka pitkä siitä lopulta tulee mutta pituutta on nyt jo n.75 senttiä.

Jätin kipeän kurkkuni vuoksi toisen luentoni tänään väliin joten sain paljon kudottua. Japania en tietenkään jättänyt väliin, pitäähän sitä jotain sellaista olla minne on pakko mennä. Sitä paitsi pidän japannin alkeista. On tavallaan mukavaa tuntea olevansa taas 'koulussa' kun aikuiset opettelevat numeroita, kuukausia ja viikonpäiviä. Japanilaiset kirjoitusmerkit ovat taas oma lukunsa...  Kyllä ne jotenkin sujuvat kaikkine kiemuroineen, pelkään vaan että en opi niitä ikinä ulkoa..

Nyt menen fanittamaan parille anime(japanilainen animaatio) ja manga(jap.sarjakuva)- sivulle ja sitten nukkumaan, jos jopa saisin unta ennen kolmea aamuyöllä.. Olen vime aikoina nukkunut aika huonosti.
Onneksi ei ole aikaisia kahdeksan luentoja, ainakaan tässä periodissa. :)

Ja vielä lopuksi: ostin sen pyöröpuikon ja kuolasin lankoja.. Ja kun minulla jo on niitä niin paljon..