Kaivoin viimeinkin tämän neuleblogin naftaliinista koska on tullut taas syystä ja toisesta katseltua muiden neuleblogeja ja... tahtoo oman takaisin! XD Ehkä jopa motivoisi... johonkin.

Viimekertaisen kirjotuksen jälkeen (2008) elämässä on tapahtunut paljon. Olen muuttanut yksiöön mutta asun vieläkin hassun kissani kanssa. Toukokuussa 2009 minusta tuli ihanan pikkutytön täti ja kevät-talvesta on odotettavissa että maailmaan putkahtaa tälle pikkutytölle sisarus. Paljon neulontaa siis odotettavissa.

Gradun ohella siis. Hermoja riistää ensi kesäkuussa tapahtuva opiskeluajan loppuminen ja tämänhetkinen gradun keskeneräisyys ja opintotuen vähäisestä määrästä johtuva rahapula. Puran siis stressiä pienten ja vielä pienempien sukkien kutomiseen. Sisko on myös tilannut tulevalle pirpanalle neulotun haalarin, luulen myös että siskon esikoinen saattaisi myös kaivata uutta pipoa talveksi. Tällä hetkellä puikolla on pari sukkia kaksivuotiaalle seiskaveikasta, ja tietenkin raidallisena.

Tarvitsisin oikeastaan luento-neuleen sille yhdelle luennolle jolla ei tarvitse kirjoittaa niin paljon proffan powerpoint-fiksaation vuoksi. Viime talvena tein purosta noro huivin josta postaan kuvia kun löydän ne. Viime viikonloppuna valmistui (liian iso) torkkupeitto purosta domino-tekniikalla. Koko hoito painaa enemmän kuin kissani (n.4kg) mutta vähemmän kuin siskontyttö. Mutta käyttöä sille luultavimmin tulee koska talvella asuntoni muuttuu pakastimeksi, kesällä se taas on sauna. 

Mutta nyt sukellan vielä akateemisen kirjoittamisen maailmaan... englanniksi. (Graduni on, onneksi, suomenkielinen.)