Olin tänään kirjamessuilla, käteen sattui kolme englanninkielistä mangaa ja kirja nimeltä Harry Potterin ilmestys. Lisäksi ostin viisi badgia laukkuani piristämään. Harmi vain ettei minulla ole laukkua johon niitä laittaa, siis arkilaukkua jota käytän joka päivä yliopistolla. Reppuhan minulla on mutta se on nahkaa ja niihin olkalaukkuihin joihin pystyy badgeja kiinnittämään taas ei mahdu luentokansio. Argh! Täytyypi ehkä tarttua taas puikkoihin..

Viikonloppu olimuutenkin mukava, sain mussutettua kissaani Lilliä. En viitsi enää tuoda häntä hänen iässään kaupunkiin ja sitä paitsi soluasuonnoissa on lemmikit kielletty, ehkä sitten kun muutan yksiöön voin hankkia kissan. Mutta Lilli ei lähde vanhempieni luota, hän on jo yksiotoista ja tottunut maaseutuun. Pienessä kaupunkiasunnossa Lilli vain sekoaisi.

205500.jpg

Clodia, joka on oikeastaan alunperin siskoni kissa mutta leimautunut enemmän minuun, pääsi mukaan tähän valokuvaan potterhuivistani. Kyllä, se on noin leveä. Ja Clodia on hyvin pieni kissa kohta viisivuotiaaksi, mutta se on kasvanut leikkauksen jälkeen. Se on itseasiassa kapeampi kuin ohjeessa, vain 20 kun siinä on 21 cm mutta siihen menee kyllä enemmän kuin ilmoitettu 300 pohjaväriä ja 50-100g toista väriä. Ohje tosin on Novitan Nallelle tai Woolille, mutta luulisi että niistäkin loppuisi jo lanka kesken. Värit ovat kuvassa hieman liian kirkkaat, teen huivia tummanpunaisella ja keltaisella. Ja sainpahan sittenkin tehtyä, makasin koko perjantain sohvalla kutomassa ja katsomassa Frendejä dvd:ltä.

Mutta nyt täytyy viimeistellä saksan käännös, palautus kun on huomenna.